De Voordelen – Hoge kwaliteit voordelige uitvaartkisten

 • Voordelige uitvaartkisten

  Wij van PMB grafkisten houden het graag simpel en dat ziet u terug in de prijs. Wij kunnen exclusieve grafkisten aanbieden voor prijzen van voordelige uitvaartkisten. Zo kan iedereen, ongeacht het budget, op een waardige manier afscheid nemen van een dierbare. Door bij ons een grafkist aan te schaffen bespaart u op de vaak toch al hoge kosten van een begrafenis of crematie. Zónder dat u hoeft in te boeten op kwaliteit en service.

 • Breed assortiment

  Een uitvaartkist vormt een belangrijk onderdeel van de uitvaart. De keuze voor een kist is zeer persoonlijk. Bij uw dierbare is wellicht een klassieke grafkist passend of misschien doet een modern design doodskist meer recht aan diens karakter. PMB grafkisten beschikt over een breed assortiment: van eenvoudig tot luxe en van klassiek tot modern. Alle kisten zijn uitgevoerd met oog voor stijl, kwaliteit en detail. Zo kunt u altijd op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare. Bel ons direct voor een vrijblijvend advies.

 •  Topkwaliteit in ieder prijssegment

  PMB grafkisten levert goedkope doodskisten die zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eiken of vuurhout. Al onze grafkisten voldoen aan de wettelijke eisen voor zowel het cremeren als het begraven. De massieve houten grafkisten zijn uitermate geschikt voor het begraven. Ook voor een crematie kunnen onze uitvaartkisten worden gebruikt. Wilt u met eigen ogen onze uitvaartkisten bekijken? Dan kunt u – op afspraak – onze grafkisten komen bezichtigen.

 •  Snelle levering

  Wij leveren onze doodskisten direct uit voorraad op het door u gewenste tijdstip en adres. Bel ons via 06-5755 9047. De telefoon wordt buiten deze tijden automatisch doorgeschakeld zodat u ons altijd kunt bereiken. Uw uitvaartondernemer kan ook via het online formulier contact met ons opnemen om een grafkist te bestellen. Zodra we telefonisch de wensen hebben besproken, plannen we onze chauffeur voor in. Wij garanderen dat de uitvaartkist uiterlijk op de door u aangegeven tijd wordt afgeleverd.

 •  Uitvaartverzorger

  Bestellen kunt u eenvoudig zelf, of u geeft uw keuze door aan uw uitvaartondernemer. Iedereen kan bij ons bestellen. Let op, betaling vind plaats bij levering, u kunt bij ons niet achteraf betalen.

 •  24/7 persoonlijke service

  Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze voor een uitvaartkist. Voor uw dierbare of wellicht uzelf, wanneer u weet dat uw overlijden nadert en u zelf alle details van uw uitvaart wilt bepalen. Contact met ons opnemen kan altijd en is geheel vrijblijvend. Wij zullen proberen al uw vragen over doodskisten zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u – op afspraak – de uitvaartkisten in onze showroom in Oude-Tonge bekijken. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons bellen via 06-5755 9047. Buiten kantoortijden schakelen wij automatisch door naar een van onze medewerkers zodat u altijd iemand van ons kunt bereiken. Tevens kunt u mailen naar info@pmb-grafkisten.nl.

Vragen?

Lees de Veelgestelde vragen of neem direct Contact met ons op.

Assortiment

Bekijk direct ons actuele assortiment grafkisten, klik hier.

Over PMB grafkisten

Wilt u meer weten over PMB grafkisten en haar werkwijze, klik hier.