Fabels en feiten

Verkopen wij zogenaamde “B” keuze uitvaartkisten ?
Regelmatig krijgen wij de vraag of onze uitvaartkisten beschadigd of van “B” keuze zijn, want de prijs is vele malen lager dan bij de uitvaartondernemer. Helaas wordt u in dergelijke gevallen niet goed geïnformeerd door uw uitvaartverzorger. Wij kopen onze producten bij dezelfde fabrikanten als uw uitvaartverzorger, geen “B” keuze maar 100% top kwaliteit uitvaartkisten.

Hoe bestel ik een grafkist bij PMB grafkisten?
U kunt eenvoudig de stappen volgen via onze website, of direct telefonisch contact opnemen 06-5755 9047. Zodra u de door u geselecteerde kist bij ons heeft besteld nemen wij contact met u op om de verdere detaillering af te stemmen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling via uw uitvaartondernemer te laten verlopen, let hierbij wel op dat de kist bij levering betaald dient te worden, bestellingen kunnen niet achteraf worden betaald.

Waarom zou ik bestellen bij PMB grafkisten?
Wij hebben voor een uniek assortiment grafkisten gekozen die we allemaal direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Veel van onze grafkisten zijn elders niet direct leverbaar.

Niet gevonden waar u naar zocht?
Wij kunnen vrijwel alle uitvaartkisten op korte termijn leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of mail ons een afbeelding van de kist waar u naar op zoek bent. Wij gaan dan direct bij onze leveranciers op zoek naar uw uitvaartkist.

Wordt mijn grafkist direct geleverd?
PMB grafkisten levert alle uitvaartkisten direct uit voorraad. Zodra we telefonisch uw wensen hebben besproken, plannen we onze chauffeur voor u in. U bepaalt het gewenste levertijdstip en de locatie van de aflevering. U kunt uw grafkist op ieder gewenste adres binnen Nederland en België (Vlaanderen) laten bezorgen.

Hoe en waar wordt mijn bestelde grafkist bezorgd?
Wij leveren bij uw uitvaartondernemer, of door hem/haar aangewezen locatie.

Geen waarborgkeurmerk?
Waarom betalen aan een stichting die als intermediair optreed bij geschillen? Wij zorgen voor 100% tevredenheid, hier hebben wij geen extern keurmerk nodig.

Wat als ik kies voor een thuisopbaring?
Indien er is gekozen voor thuisopbaring, dan leveren wij de uitvaartkist op het woonadres af. Uitvaartverzorgers geven de voorkeur aan om de opgebaarde in een bed met koelplaat te leggen. De doodskist is dan vaak pas de dag voor de uitvaart benodigd. U heeft ruim voldoende tijd om een uitvaartkist te bestellen en te laten bezorgen. Uiteraard begrijpen wij hoe kritisch de aflevering is, daarom garanderen wij u dat u de kist tijdig geleverd krijgt.

Kan ik op ieder gewenst moment van de dag een doodskist bestellen bij PMB grafkisten?
Ja, onze website is 24 uur per dag actief. U kunt hier 24 uur per dag / 7 dagen per week uw gegevens achterlaten of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 06-5755 9047. Buiten kantoortijden schakelen wij automatisch door naar een van onze medewerkers zodat u altijd iemand van ons kunt bereiken.

Is het mogelijk om de uitvaartkist eerst te bekijken?
Ja, dat kan. U bent van harte welkom in ons magazijn in Oude-Tonge. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

Wordt de doodskist vergoed door de verzekeraar?
Indien u een uitvaartverzekering heeft afgesloten met een zogenaamde kapitaal- of geldpolis dan kunt u de bestelde uitvaartkist declareren bij uw verzekeraar. Neem contact op met uw verzekeraar om dit te verifiëren.

Heeft u vragen, suggesties of ideeën?
Bel of mail ons via 06-57559047 of info@pmb-grafkisten.nl

Breed assortiment
Bekijk direct ons assortiment voordelige massief houten doodskisten, klik hier.

De Voordelen
Lees hier meer over de voordelen van het bestellen van een online grafkist.

Vragen?

Staat uw vraag niet bij de Veelgestelde vragen? Neem Contact met ons op.

Assortiment

Bekijk direct ons actuele assortiment grafkisten, klik hier.

De voordelen

Waarom zou u online een grafkist kopen? Lees alle voordelen hier.