Over PMB grafkisten

Over ons, wij zijn met de verkoop van online grafkisten gestart, omdat wij bij een eigen uitvaart niet konden kiezen uit de standaard doodskisten die onze uitvaartverzorger in zijn assortiment had. Wij zijn op zoek gegaan naar een mix van moderne, klassieke en ECO doodskisten. Ons assortiment is breed maar tevens overzichtelijk.

U bepaalt zelf hoe uw uitvaartkist en uitvaart eruit ziet én hoe uw budget wordt besteed. Bestelling en levering regelt u eenvoudig zelf via onze website. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. De door uw gekozen doodskist leveren wij in samenspraak met uw uitvaartondernemer. Uiteraard kunt u alle uitvaartkisten die wij aanbieden bezichtigen in ons magazijn in Oude Tonge.

Bij ons geldt afspraak = afspraak. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit uitvaartkist, persoonlijke zorg en aandacht. Wij leveren stipt, betrouwbaar en met waardigheid bij u thuis of aangewezen locatie.

PMB grafkisten heeft een specifiek assortiment uitvaartkisten en ziet erop toe dat alle grafkisten met hoogwaardige materialen worden gefabriceerd. De meest voorkomende doodskist die vaak in een overlijdensverzekering is opgenomen verkopen wij niet. Wij streven er naar exclusieve doodskisten aan te bieden voor een betaalbare prijs. Wij laten al onze uitvaartkisten voorzien van een luxe stof en zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Hierdoor zijn onze uitvaartkisten zonder deksel net zo mooi en bijzonder als met deksel. U bent van harte welkom om onze uitvaartkisten te bekijken in ons magazijn in Oude Tonge. Neem hiervoor wel altijd even contact met ons op zodat u zeker weet dat wij aanwezig zijn.

Een bestelling kunt u eenvoudig zelf doen. U kunt er ook voor kiezen om uw uitvaartverzorger in te schakelen. Let wel, genoemde prijzen gelden ook voor uw uitvaartondernemer. U betaald eenvoudig bij levering of direct nadat wij uw bestelling hebben ontvangen.

Vragen?

Lees de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op telefoon nummer: 0657559047. Buiten kantoortijden schakelen wij automatisch door naar een van onze medewerkers zodat u altijd iemand van ons kunt bereiken. Wilt u ons liever een e-mail sturen? Dat kan naar: info@pmb-grafkisten.nl. Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen nemen wij binnen 2 uur telefonisch contact met u op.  Wilt u liever alvorens een bestelling te plaatsen naar een van onze doodskisten komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan wel even contact met ons op zodat u zeker weet dat u in ons magazijn terecht kunt.

Interessante Links

Meer informatie over het zelf regelen van een uitvaart vindt u op:  www.uitvaartinfotheek.nl.
Uitvaart informatie platvorm: www.uitvaartinformatiehulplijn.nl

 

Vragen over begrafenis?

Lees meer Veelgestelde vragen.

Assortiment grafkisten

Benieuwd naar ons actuele assortiment grafkisten.

Alle voordelen

Lees meer over de voordelen van een doodskist online kopen.